Selecteer een kandidaat

 • Verkoper

  Avin, 30 jaar

  Bekijk mijn profiel

  Maar graag stel ik mij ook even meer persoonlijk aan u voor. Dan weet u iets meer van mij dan mijn werkervaring en gevolgde opleidingen.

  Ik ben Avin Yousef, 28 jaar oud en trotse moeder van twee prachtige kinderen. Oorspronkelijk kom ik uit Syrië, maar ik woon al ruim 20 jaar in Nederland.

  Naast mijn studie en werk heb ik vrijwilligerswerk gedaan voor vluchtelingen. Mensen waarmee ik gewerkt heb vinden mij enthousiast en erg behulpzaam.

  Ik ben oprecht, authentiek, meegaand en communicatief. Daarnaast ben ik zelfverzekerd en oplossingsgericht.

  Heel graag kijk ik samen met u naar een mogelijke functie binnen uw bedrijf of organisatie.

 • Bouwkundig tekenaar

  Ogün, 47 jaar

  Bekijk mijn profiel

  Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Ik woon in Capelle aan den IJssel.

  Mijn opleidingen en werkervaring liggen allemaal in de bouwkunde.

  Ik heb veel ervaring als bouwkundig tekenaar en ook als bouwkundig adviseur. Met de diverse programma’s die bij bouwkundige bureaus en architecten gebruikt worden, zoals Autocad en 3D Revit Architecture, ben ik goed bekend.

  Naast een enthousiaste, zeer gemotiveerd teamspeler met een groot inlevingsvermogen kan ik goed luisteren en zoek ik altijd naar oplossingen. Verder ben ik leergierig , nauwkeurig en kan ik ook goed zelfstandig functioneren. Ik voel mij verantwoordelijk voor mijn werk en heb geen negen tot vijf mentaliteit.

  Ik ben op zoek naar een functie als bouwkundig tekenaar.

 • Verkoopadviseur / vertaler Italiaans-Nederlands

  Conny, 65 jaar

  Bekijk mijn profiel

  Ik ben Conny Tol, moeder van een dochter die in Italië woont.

  Na zo’n 40 jaar Italië geleefd en gewerkt te hebben, ben ik in januari 2015 teruggekeerd in Nederland. In het centrum van Verona heb ik een eigen bloemenzaak gehad, vlakbij het Balkon van Giulietta e Romeo Daar verkocht ik verse bloemen /boeketten, composities en objecten. Ook verzorgde ik de decoraties van bruiloften, shows en beurzen (o.a. de opera en wijnbeurs). Vaak heb ik Nederlandse toeristen rondgeleid en ondernemers begeleid naar wijnproducenten en olijfolie fabrieken.

  Een functie als vertaalster Italiaans-Nederlands of gastvrouw zou ook heel goed bij mij passen. Italiaanse les geven of kookcursussen verzorgen, kan ook een optie zijn.

  Ik werk graag in een dienstverlenende rol en wil zo de wereld iets aangenamer maken.

  Mensen typeren mij vaak als enthousiast en sociaal. Omgaan met klanten en prospects is mijn passie.

 • Verkoopadviseur detailhandel

  Fasshya, 27 jaar

  Bekijk mijn profiel

  Mijn naam is Fasshya Assegaf. Ik ben 25 jaar en moeder van een zoon. Wonend in Capelle aan den IJssel. Sinds juli 2014 ben ik afgestudeerd aan het hout en meubilerings college in Rotterdam als verkoopadviseur (wonen). Een beroepsgerichte opleiding in de woonbranche.

  Ik heb tijdens mijn opleiding stages gelopen en gewerkt in verschillende woonwinkels en speciaalzaken als verkoopadviseur. Ik heb een passie voor wonen, interieur en styling en verkopen. Ook vind ik het leuk om meubels te restylen en er lekker aan te klussen. Maar daar houd het er zeker niet bij op want koken is ook iets wat me blij maakt. Of het nou koken is voor in huis, een verjaardag of een ander gelegenheid. Ik vind het leuk om anderen te kunnen zien genieten van wat ik heb klaargemaakt.

  Ik ben communicatief sterk, sociaal, enthousiast en een doelgericht persoon.

 • Allround verkoper

  Peter, 49 jaar

  Bekijk mijn profiel

  Mijn naam is Peter Sommer en ik ben een actieve 47 jarige man. Ik ben geboren en getogen in Capelle aan den IJssel.

  Gedurende mijn leven heb ik geruime tijd in Mexico gewoond en heb daar met succes een leven èn carrière op kunnen bouwen. Mede
  hierdoor durf ik mij te typeren als avontuurlijk, ruimdenkend en flexibel in het omgaan met nieuwe en veranderende omstandigheden.

  Ik maak en onderhoud op een natuurlijke manier (en snel) contact met mensen en ben makkelijk in de omgang. Daarom denk ik uitermate geschikt te zijn voor functies waarbij klantencontact van belang is. Tevens heb ik leidinggevende en
  coachende kwaliteiten, waarbij ik de ontwikkeling en het rendement van mijn collega’s, graag centraal stel.
  Andere trefwoorden die mij typeren zijn: eerlijk, meedenkend, intelligent, praktisch, creatief en oplossingsgericht.

 • "Duizendpoot" in de zorg

  Marcella, 46 jaar

  Bekijk mijn profiel

  Maar graag stel ik mij ook even meer persoonlijk aan u voor. Dan weet u iets meer van mij dan mijn werkervaring en gevolgde opleidingen.

  Ik ben Marcella Vos, moeder van twee zoons. Wij zijn geboren en getogen in Capelle a/d IJssel. In de achterliggende jaren heb ik behalve hard gewerkt ook veel andere zaken ondernomen. Zo ben ik actief op de basisschool van mijn 2 zoons o.a. door te helpen bij activiteiten en de bibliotheek. Regelmatig sta ik langs de lijn bij het voetballen van mijn zoon.

  Mensen die mij kennen zien mij als vechter en een doorzetter. Mijn motto is dat er altijd een lichtpuntje is in dit leven om iets negatiefs om te zetten naar iets positiefs. Vertrouwen in jezelf hebben, dan komt het goed. Mensen waarmee ik gewerkt heb, vinden mij collegiaal met veel energie en enthousiasme, niet beroerd om een stapje extra te verzetten. Ben serieus maar hou ook van een gezellige sfeer.

  Ik ben oprecht en communicatief. Daarnaast ben ik een planner en oplossingsgericht.

 • Sociaal cultureel werker / activiteitenbegeleider

  Michel, 34 jaar

  Bekijk mijn profiel

  Mijn naam is Michel Aantjes, ik ben 32 jaar, vrijgezel en woon in Capelle aan den IJssel. Ik ben opgeleid als sociaal cultureel werker.

  Ik heb gewerkt in functies als jongerenwerker, ouderenwerker, activiteitenbegeleider en coördinator activiteiten. In de praktijk ben ik een professional geworden, met veel ervaring in het werken met diverse doelgroepen.

  Naast mijn werk, heb ik mij altijd actief ingezet als vrijwilliger binnen diverse organisaties.

  Voornamelijk heb ik geholpen bij het opzetten van live muziek avonden voor jongeren en heb ik zelfstandig een aantal festivals georganiseerd. Mijn persoonlijke passie ligt in de muziek, ik schrijf veel teksten en ben lang zanger geweest in een bandje.

  Kwaliteiten van mij die anderen zijn opgevallen, zijn mijn organisatorisch vermogen Daarnaast ben ik in staat om initiatief te nemen en heb ik altijd een positieve instelling. Ook ben ik gewend om samen te werken met diverse partners en ben ik in staat vrijwilligers te begeleiden en deze aan te sturen.

 • Administratief of front- / back office medewerkster

  Anatina, 36 jaar

  Bekijk mijn profiel

  Ik woon ruim 10 jaar in Nederland. De laatste 8 jaar samen met mijn vriend in Capelle aan de IJssel. In voorgaande jaren heb ik met succes de HBO- opleiding Rechten gevolgd en afgerond.

  Oorspronkelijk kom ik uit de Oekraïne. Ik wil mensen graag gelukkig zien en doe daarom het nodige aan mantelzorg in mijn naaste omgeving. Ook ben ik politiek geëngageerd en volg ik zowel de plaatselijke, landelijke als de wereldpolitiek.

  Maar ik ben vooral intensief aan het netwerken en solliciteren. Dolgraag wil ik mijn eigen inkomen verdienen en een maatschappelijke positie verwerven. Mijn kennis en ervaring in de praktijk brengen. 

  Mensen met wie ik gewerkt heb omschrijven mij als een harde werker, die doelgericht en enthousiast taken oppakt en tot een goed einde brengt. Ik ben discreet en perfectionistisch.

  Ik geloof erin dat waar één deur sluit een andere open gaat. Misschien wilt u uw deur openen voor een gesprek met mij!

 • Grafisch medewerkster

  Niloe, 50 jaar

  Bekijk mijn profiel

  Mijn naam is Niloe en ik kom oorspronkelijk uit Iran (Perzie). Ik heb altijd een passie voor kunst in zijn verschillende facetten gehad en beschik over ruime kennis van kunst en cultuur. Als zelfstandig kunstenares ben ik actief op dit gebied. In Iran heb ik grafische vormgeving afgestudeerd en hier heb ik veel ervaring. In Nederland ben ik opgeleid tot docent beeldende kunst en daarna heb ik de master kunsteducatie behaald. Een aantal jaren heb ik les gegeven op een middelbaar school. 

  Mensen waarmee ik gewerkt heb, vinden mij behalve kunstzinnig, gemotiveerd en enthousiast. Ik ben veelzijdig, leergierig en erg gepassioneerd. Kan goed met de computer overweg en heb technisch inzicht. Mijn toekomstige baan behoeft niet in het onderwijs te liggen.

  Ik kan mij heel goed aanpassen aan mijn werkomgeving. Mijn achtergrond helpt mij om op een creatieve manier naar oplossingen te zoeken op de werkvloer en elders.

  Hiernaast ziet u mijn curriculum Vitae.

 • Horeca medewerkster

  Minx, 32 jaar

  Bekijk mijn profiel

  Mijn naam is Minx Bryson, 30 jaar en moeder van twee kinderen. Ik ben afkomstig van Curaçao en woon 6 jaar in Nederland en sinds juli 2015 in Capelle aan den IJssel.

  In mijn vrije tijd ben ik fanatieke kijker van tvkookprogramma’s. Ik breng dit in de praktijk door
  etentjes die ik twee keer per maand met mijn familie en vriendinnen organiseer.

  Sinds mijn 17de werkte ik in verschillende branches om mijzelf te ontdekken. Ik begon als data-typiste en deed ook veel administratief werk. In Nederland heb ik een passie ontwikkeld in de horecabranche. Ik vind het geweldig om maaltijden te bereiden en kwaliteit te leveren aan mijn gasten.

  Ik ben een sociaal persoon, enthousiast en ambitieus. Ik ben een doorzetter, initiatiefnemer en stressbestendig. Ik werk doel- en gastgericht, netjes en precies.

 • Administratief medewerkster

  Karla, 55 jaar

  Bekijk mijn profiel

  Mijn naam is Karla Middelkoop. Ik ben 54 jaar, geboren en getogen in Capelle aan den IJssel.

  Mijn werkervaring en opleidingen liggen in de (financieel-) administratieve hoek. Als vrijwilliger ben ik werkzaam als gastvrouw op
  de Spoedeisende Hulp. De aard van dit werk is gastvrijheid, services en een goede omgang met patiënten. Ik ben een “mensen-mens” en vind het geweldig om op deze manier iets te mogen betekenen voor mensen.

  Ik ben een accurate, collegiale administratieve kracht met ruime ervaring. Tevens kan ik goed luisteren waardoor ik kan inspelen op o.a. de wensen van een klant. Ik beschik over goede communicatieve vaardigheden en maak makkelijk contact met mensen.
  Ik ben op zoek naar een baan die mij de mogelijkheid biedt om administratief werk én contact met cliënten te combineren. Ik hoop dat
  u mij deze mogelijkheid kan bieden.

 • Verkoopster in schoenen- of modebranche

  Zahira, 33 jaar

  Bekijk mijn profiel

  Mijn naam is Zahira Assabban. Ik ben 31 jaar jong, moeder van een dochter en woon in Capelle aan den IJssel. Vanaf 2003 werkte ik bij De Schoenenreus.

  Met veel plezier en succes heb ik opleiding filiaalbeheerder afgerond. Door faillissement is het dienstverband helaas gestopt in 2013. Ik heb passie voor schoenen en kleding. In 2014 werkte ik als vrijwilliger in een verzorgingshuis. Ik geef erg om de bewoners, ze waarderen het enorm dat wij voor hen activiteiten organiseren. In de twee jaar als vrijwilliger heb ik geleerd om te gaan met gehandicapten en ouderen.

  Heel graag wil ik verder in de zorg maar ook een baan in de schoenen of mode sla ik zeker niet af.
  Ik ben sociaal, enthousiast, ambitieus en leergierig persoon.

  Wilt u mij een kans geven in uw bedrijf?

 • Administratief secretarieel medewerkster

  Sildra, 49 jaar

  Bekijk mijn profiel

  Mijn naam is Sildra Boelijn. Ik ben 47 jaar en woon in Capelle aan den IJssel. Ik ben iemand die graag nieuwe uitdagingen aan gaat. Na mijn opleiding als ziekenverzorgster en enige tijd te hebben gewerkt in de zorg, ben ik de uitdaging aangegaan om de opleiding secretaresse te gaan volgen en deze heb ik met succes afgerond.

  Ik heb tijdens mijn opleiding secretaresse stage gelopen bij een bedrijf waar ik na mijn opleiding ook mocht blijven. Daarna heb ik bij
  verschillende bedrijven gewerkt als administratief medewerkster. Mijn passie voor de zorg heeft ernaar toe geleid dat ik na een tijd toch voor de zorg ging kiezen. Met mijn kennis in de zorg en administratie ging ik planners en managers ondersteunen bij het regelen en inzetten van zorg.

  Daarnaast heb ik ook andere administratieve taken uitgevoerd die betrekking hadden op de zorg. Ik ben enthousiast, leergierig, zelfstandig, dienstverlenend, gemotiveerd en een teamspeler.

 • Administratief medewerkster

  Sahara, 46 jaar

  Bekijk mijn profiel

  Mijn naam is Sahara Koeiman, ik woon in Capelle aan den IJssel en ben moeder van 3 zelfstandige kinderen. Naast mijn werk als office manager had ik mijn eigen tijdschrift “Hola Curaçao”. Ook verkocht ik kleding uit Nederland op Curaçao.

  Mijn opleiding, werkervaring en mijn passie liggen in de secretariële, administratieve en commerciële baan. Ik beheers de Engelse - Nederlandse -en Spaanse taal zowel in woord als geschrift.

  Graag werk ik samen maar ik kan ook goed zelfstandig functioneren. Ik ben overtuigd van mezelf, leergierig en ambitieus maar blijf realistisch en to the point. Naast punctueel en precies ben ik daadkrachtig, initiatiefrijk, origineel en een doorzetter. Met mij haalt u een avontuurlijke, loyale, flexibele, proactieve, kleurrijke en betrouwbare collega binnen uw organisatie.

  Graag licht ik mijn motivatie, ervaringen en mijn curriculum vitae nader aan u toe in een persoonlijke gesprek.

 • ICT-specialist

  Cor, 46 jaar

  Bekijk mijn profiel

  Ik ben Cor Tolenaars en ik ben een grote, zachtaardige reus. Mijn hele leven woon ik al in Capelle aan den IJssel. Mijn grote passie is motor rijden, films, series kijken en online gamen.

  Mijn loopbaan is gestart in de grafische wereld en heeft zich verplaatst naar de technische wereld van computers en netwerken.
  Uniek van mij is dat ik in “jip en janneketaal” ICT-problemen duidelijk kan uitleggen aan mensen. Ik ben een teamspeler die ook
  zelfstandig kan werken en flexibel ingesteld is. Ik ben op zoek naar een baan die ICT-technische hulp geef aan mensen of bedrijven.

 • Uitdaging als financieel adviseur

  Dennis, 29 jaar

  Bekijk mijn profiel

  Ik ben Dennis Vermeulen en ik zoek een uitdagende functie in de financiële sector.
  Aan de Hogeschool Rotterdam heb ik mijn bachelor in Business Administration behaald. Ik heb ervoor gekozen om mij verder te
  specialiseren in de financiële sector. Onlangs heb ik mijn WFT-Basis behaald, nu studeer ik voor mijn WFT-Vermogen.

  Graag wil ik mijzelf blijven ontwikkelen tot een allround financieel adviseur. Dit betekent dat andere WFT-opleidingen in de horizon liggen zoals WFT-Hypotheken, WFT-Inkomen, WFTSchade,etc.

  Ik ben heel leergierig, analytisch sterk, probleemoplossend en zeer klantvriendelijk. In mijn privéleven hou ik mij bezig met het opzetten van (persoonlijke)projecten, zelfontwikkeling, vrienden & familie, lezen en ga ik graag naar de sportschool.

  Zoekt u een financiële dienstverlener die ook nog eens collegiaal en een teamplayer is? Dan ga ik graag met u in gesprek om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen!